00
Haber Detayı
27 Haziran 2022 - Pazartesi 15:42
 
AGC protokol tazeledi
Alanya Gazeteciler Cemiyeti ve Kazakistan Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı arasında 2018 yılında imzalanan kardeşlik anlaşması protokolü güncellenerek tekrar imza altına alındı.
YAŞAM Haberi
AGC protokol tazeledi

Kazakistan Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı Başkanı Naziye Joyamergen, Alanya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette Joyamergen’e Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş da eşlik etti. AGC Center’daki sohbetin ardından taraflar arasında 2018 yılında imzalanan kardeşlik anlaşması protokolü yenilenerek tekrar imzalandı. İmzaların atılmasının ardından konuşan AGC Başkanı Coşkun, Joyamergen’e  ziyareti nedeni ile teşekkür etti.

 

Coşkun, "Kazakistan'daki gazeteciler ile 2018’den beri Alanya Gazeteciler Cemiyeti olarak kardeşlik anlaşması içerisindeyiz. Pandeminin araya girmesiyle gidiş gelişler aksasa da kalbimiz hep birlikteydi. Kazakistan’daki ve Türkiye’deki meslektaşlarımızla her zaman iş birliği içerisinde olmak arzusundayız. Bugün de protokolümüzü güncelledik. Dolayısıyla bundan sonra mesleki alışveriş anlamında güzel çalışmalara imza atmak üzere yeniden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 


“GÜZEL PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK”
Joyamergen de, “Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı’nın Alanya Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte 2018 yılında imzaladığı protokolü bugün yenilemiş olduk. Ziyaretimizin amacı size hem hayırlı olsun demek hem de protokolü yenilemekti. Kazakistan Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı’nın amacı tüm Türk dünyasında gazetecilerin birliğini sağlamak. Anında haber almak, profesyonel gazeteci olarak beraber çalışmak. Bunun için de Alanya Gazeteciler Cemiyeti ile beraber inşallah ileride güzel projeleri beraber yaparız. Alanya Gazeteciler Cemiyeti üyelerini Kazakistan’a davet etmek istiyoruz. Kazakistan’daki Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı’nın gazeteci üyeleri 2018’de Alanya’ya gelmişti. Bundan sonra böyle güzel projelerimiz devam edecek. Herkese hayırlı olsun” diye konuştu. İmzaların atılmasının ardından Coşkun, Joyamergen’e çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0