00
Haber Detayı
31 Aralık 2021 - Cuma 12:24
 
AGC'den yeni yıl mesajı
Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Genel Başkanı ve TGK Genel Başkan Yardımcısı Gaye Coşkun, yeni yıl kutlama mesajında medyanın beklentilerine dikkat çekti.
YAŞAM Haberi
AGC'den yeni yıl mesajı

Başkan Coşkun, 2022 yılının medya sektörü için 2021 yılından daha verimli ve güçlü geçmesini dilediği açıklamasında; “Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi şartlarının devam ettiği ve acı kayıplarla geçen bir yılı geride bırakıyoruz. 2022'nin bu acıların son bulduğu bir yıl olmasını dilerim" dedi.


AGC Başkanı Coşkun "Gazetecilik  mesleğinin sorunlarına çözüm aramak, saygınlığını artırarak hepimizin özlediği yayıncılık normlarına ulaşması için TBMM, Basın İlan Kurumu ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2022 yılının gazetecilerin haklarını kazanıldığı, ekonomik sorunlarını çözdüğü bir yıl olması en büyük çabamız olacaktır. 


Bu inanç ve azimle çalışacağız. Yeni yılın dünyada barışın, kardeşliğin sağlandığı, ülkemiz ve bölgemizde tüm yaşayanların huzur ve refaha ulaştığı bir yıl olmasını dilerim. Tüm meslektaşlarım ve ailelerinin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.” dedi. 

GAYE COŞKUN
AGC BAŞKANI -AGF GENEL BAŞKANI

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0