00
Haber Detayı
18 Ekim 2021 - Pazartesi 20:31
 
AGC’den Başsavcıya Ziyaret
Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun ile AGC Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.
YAŞAM Haberi
AGC’den Başsavcıya Ziyaret

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler ile Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin'i ziyaret etti. Ziyarette AGC Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç, yönetim kurulu üyeleri Ali Doğan, İbrahim Barış Başar, Mustafa Bayır ile AGC Denetim Kurulu Üyesi Özgür Yılmaz ve Ercan Yıldırım da hazır bulundu. 


Gerçek Alanya Gazetesi Asayiş Muhabiri ve Sabah Gazetesi Alanya Temsilcisi Mehmet Al’ın da katıldığı ziyarette Coşkun, Alanya medyası hakkında başsavcı Tekin'e bilgiler verdi. Başsavcı Tekin ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Alanya medyasından övgü ile söz etti. Cumhuriyet Başsavcısı Tekin, doğru bilgi aktarılması sayesinde işlenen suçların cezasız kalmadığının kamuoyuna aktarıldığını belirterek bu anlamda basının üstlendiği görevin önemine değindi.

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0