00
Haber Detayı
10 Eylül 2021 - Cuma 15:43
 
AGC’de yoğun gündem
Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’nun batı illeri temsilcileri Alanya’daydı. Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin Medya Başarı Ödülleri Yarışmasına katılan eserleri değerlendirmek üzere ilçeye gelen AGF heyeti bir dizi temaslarda da bulundu.
YAŞAM Haberi
AGC’de yoğun gündem

ERKEN, AGC VE AGF’Yİ AĞIRLADI

AGC ve AGF yönetimi Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken’in konuğu oldu. Alanya’ya gelen AGF heyetinin katıldığı gecede Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de gazetecileri yalnız bırakmadı. Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin  geleneksel hale getirdiği Medya Başarı ödülleri yarışmasına katılan gazetecilerin eserleri değerlendirildi. 


Alanya'ya gelen jüri heyeti Diva Alanya’da gerçekleşen akşam yemeğinde AGC yönetimi ile buluştu. Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Genel Başkanı ve Alanya Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkani Mevlüt Yeni, AGF ve AGC yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı akşam yemeğine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katıldı. 


Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken’in ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte gazeteciler bölgesel ve yerel sorunlarını konuşma değerlendirme fırsatı da buldu. Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Gaye, Coşkun ev sahipliği için Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken'e, gecede kendilerini yalnız bırakmayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür etti.


KAYMAKAM ÜRKMEZER AGF’Yİ KABUL ETTİ 
Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’nun batı illeri temsilcileri Alanya’daydı. Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin Medya Başarı Ödülleri Yarışmasına katılan eserleri değerlendirmek üzere ilçeye gelen AGF heyeti temasları sırasında Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmez’i de ziyaret etti. 


AGC Başkanı ve AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun’un önderliğinde gerçekleşen ziyarete Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, AGF Onursal Başkanı Mevlüt Yeni, AGF Genel Sayman,  Akdeniz Gazeteciler Derneği Başkanı Ahmet Duran Yenigün, AGF Genel Başkan Yardımcısı Şevket Karahan, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, AGF Basın Sözcüsü Kürşat Tuncel ve A Haber Mersin Temsilcisi, Gazeteci Mehmet Miras katıldılar. Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyarette Kaymakam Ürkmezer, ilk görev yerinin Isparta olduğunu söyledi. Ziyarette mesleki konular üzerine görüş alış verişinde bulunuldu. 


ALTSO’DA ÜYELERLE BULUŞMA 
Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Onursal Genel Başkanı Mevlüt Yeni, Alanya’da Gazeteciler Cemiyeti üyesi meslektaşlarına da veda etti. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası  Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya çeşitli illerin gazeteciler cemiyeti başkanları ile Alanya’daki basın çalışanları katıldı. 


Toplantıda Yeni, “Özellikle genel başkanımızın yeni olması münasebetiyle toplantılar yaparak hem veda ve teşekkür ziyareti yapmış olduk. Hem de oradaki meslektaşlarımızdan Gaye Başkanımız ve yönetimimizden destek istedim. Bugüne kadar bana gösterdikleri teveccühün yeni yönetim genel başkanımıza da yapmalarını sağladık. Tüm bölgeyi tanımış olduk. Genel başkanımızın şehri ve benim şehrimi en sona bırakmıştık. Son ziyareti de Antalya Gazeteciler Cemiyeti olarak Alanya’da gerçekleştirdik" dedi.


ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİLER 
Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, AGF Onursal Başkanı Mevlüt Yeni, AGF Genel Sayman,  Akdeniz Gazeteciler Derneği Başkanı Ahmet Duran Yenigün, AGF Genel Başkan Yardımcısı Şevket Karahan, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, AGF Basın Sözcüsü Kürşat Tuncel ve A Haber Mersin Temsilcisi, Gazeteci Mehmet Miras temaslar sırasında ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i de ziyaret ettiler. Görüşmeler sırasında şehrin ekonomik yapısı ve iş dünyası hakkında bilgi veren Şahin, medyanın kent tanıtımına sağladığı katkıya dikkat 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0