00
Haber Detayı
06 Mart 2023 - Pazartesi 16:44
 
ITB Berlin’de 7-9 Mart arasında Alanya tanıtımı yapılacak
Turizm alanında dünyanın en büyük fuar organizasyonu olarak kabul edilen ITB Berlin Turizm Fuarı kapılarını açıyor. Sektör temsilcilerinin tüm paydaşlarını buluşturacak olan görkemli fuarda Alanya’yı ALTAV temsil edecek.
TURİZM Haberi
ITB Berlin’de 7-9 Mart arasında Alanya tanıtımı yapılacak

Her yıl dünyanın dört bir yanından turizm sektörünün önde gelen temsilcileri, seyahat acenteleri, tur operatörleri, otel zincirleri, havayolu şirketleri, turizm bakanlıkları ve turizm hizmetleri sağlayıcıları fuarda yer alıyor. 


Alanya da şehrin değerlerini tanıtmak için ITB Berlin’de boy gösterecek. 20 m2'lik özel stantla yer alacak olan Alanya’yı Alanya Turistik İşletmediler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve beraberinde ALTİD yönetimden Özkan Ünal, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Üyesi de olan Kadir Hacıkadiroğlu ile Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ve ALTİD Başkan Yardımcısı Şükrü Cimrin temsil edecek.


ALANYA VE TÜRK MUTFAĞI TANITILACAK
Turizmin nabzının attığı ITB turizm borsasında yeni sezonla ilgili gelişmeler de takip edilecek. Tur operatörü ve acente temsilcileri ile pazarlama ve rezervasyonlara ilişkin görüşmeler yapılacak. Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nın da ön planda tutulacağı Alanya standında Alanya ve Türk Mutfağı’na yönelik tanıtım çalışmaları da yapılacak.


AÇIKLAMA YAPTI
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili:


“ITB Berlin tüm ülkelerin yer aldığı, turizm açısından çok önemli bir fuar. Sadece Almanlar değil birçok ülkenin turizm temsilcisiyle temas kurmak için fuarda yer alıyoruz. Sektördeki son gelişmeler ITB Berlin’de netleşiyor. Bizler de Alanya markasını ve farklılığımızı ortaya koyarken bir yandan da rakip destinasyonlardaki gelişmeleri ve bize olan talepteki son durumu yakından tespit etme fırsatı yakalıyoruz” dedi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0