00
Haber Detayı
01 Şubat 2021 - Pazartesi 00:53
 
4 gencin ölü bulunduğu olaya dair yeni ayrıntılar
Manisa’da 3’ü silahla başlarından vurulmuş halde 4 gencin cesedinin bulunmasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Gençlerden birinin boynu kırılarak öldüğü sanılıyor.
ASAYİŞ Haberi
4 gencin ölü bulunduğu olaya dair yeni ayrıntılar

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde, 4 gencin ölü bulunmasına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Jandarma ekiplerinin esrarengiz olayla ilgili başlattığı soruşturmada Serkan Zangal, Muharrem Zengin ve Neşet Dalgın'ın av tüfeği ile vurulduğu, Ümit Zangal'ın üzerinde yapılan incelemede ise herhangi bir kesici veya delici silahla yarası olmadığı, boynunun normalden daha oynak olduğu tespit edildi.

 

Ayrıca, olayda kullanıldığı belirtilen tek dolduruşlu av tüfeğinin Muharrem Zengin'in babasına ait olduğu ileri sürüldü.

 

YANYANA ÖLÜ BULUNDULAR Öte yandan tarladan dönen bir vatandaşın ihbarı üzerine ortaya çıkan olayda, liseden arkadaş oldukları belirlenen 4 gencin cansız bedenlerinin otomobilin içerisinde değil, aracın yanında yan yana yatar vaziyette bulunduğu öğrenildi.

 

3 gencin vurulduğu tahmin edilen tüfeğin ise otomobilin yakınında olduğu belirtildi. VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada, söz konusu olayda 3 kişinin av tüfeği ile öldürüldüğü belirtilerek, şunlara yer verildi: "Olay yerinde bulunan ve olayda kullanıldığı düşünülen av tüfeğinin maktullerden Muharrem Zengin'in babasına ait olduğu tespit edilmiştir. Silah yarası bulunmayan ve olay yerinde ölü bulunan bir vatandaşımızın vefat sebebi ise otopsi sonucu belirlenecektir

 

." TRABZONSPORLU MEHMET ZENGİN'İN AKRABASI Öte yandan ölen gençlerden 22 yaşındaki Muharrem Zengin'in bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen ve aslen Ahmetlili olan Mehmet Zengin'in yeğeni olduğu belirlendi.

Kaynak: (Son) - Son Alanya Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0