00
Haber Detayı
07 Temmuz 2022 - Perşembe 14:55
 
15 Temmuz demokrasi ve Milli Birlik günü Anma için toplandılar
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri hazırlık toplantısı yapıldı.
YAŞAM Haberi
15 Temmuz demokrasi ve Milli Birlik günü Anma için toplandılar

15 Temmuz hain ve alçak darbe girişiminin yıldönümü münasebetiyle Ülkemiz genelinde olduğu gibi İlçemizde de 15 Temmuz 2022 Cuma günü icra edilecek olan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma etkinlikleri hazırlık toplantısı Kaymakam Ürkmezer başkanlığında; Kaymakam Refiki Ramazan Kıyak, ALKÜ Rektör Yrd. Özgür Kasım Aydemir, İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir ve Alanya HEP Üniversitesi Genel Sekreteri Bahar Sivri ile diğer kurumların katılımlarıyla Alanya Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi. 


Toplantıda Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü anısına düzenlenecek olan etkinliklerin planlanması, alınacak güvenlik tedbirleri, kurumlar arası görev dağılımı ve koordinasyon konuları hakkında bilgi alışverişinde bulunularak değerlendirmeler yapıldı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0