00
Haber Detayı
17 Mart 2023 - Cuma 20:46
 
10 Kilo 200 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi
Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticaretini önlemeye yönelik sürdürdüğü başarılı çalışmaları devam ediyor. Alanya ve Manavgat’ta satış yapmak üzereyken yakalanan şüphelilerin üzerinden 10 kilo 200 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
ASAYİŞ Haberi
10 Kilo 200 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalarıyla uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vurmaya devam ediyor. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Narkotik Dedektör Köpeği Bayır ve MİT destekli 2 ayrı adreste müşterek olarak operasyon düzenlendi. Yapılan arama sonucunda; K.P., İ.M ve A.G. isimli şahıslardan 10 kilo 200 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet hassas terazinin ele geçirildiği belirtildi.


Olayla ilgili şüpheliler K.P ve İ.M. isimli şahısların gözaltına alınarak haklarında adli tahkikat başlatıldığı bilgisi verildi. Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0