Yeni Hal Yasası ALTSO’da Masaya Yatırıldı
SEKTÖRÜN SORUNLARI DİNLENDİ
Toplantıda, Ticaret Bakanlığı’ndan gelen yetkililer ile federasyon temsilcileri, hazırlanmakta olan yeni hal yasası hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca, Alanya’daki üretici ve sektör temsilcilerinin sorunları, görüşleri ve önerileri tek tek dinlenerek not alındı.
KAYMAKAM ÖZTÜRK’TEN MESAJ
Toplantının sonunda söz alan Kaymakam Şakir Öner Öztürk, yeni düzenlemenin önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Yeni Hal Yasası’nın, tüm tarafların katılımıyla hazırlanacak adil ve sürdürülebilir bir düzenleme olacağına inanıyorum. Bu yasanın hem üreticimize hem de tüketicimize fayda sağlayacağı kanaatindeyim. Bugünkü verimli toplantı, bu ortak aklın en güzel göstergesidir. Başta ev sahibimiz ALTSO olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederim.”