Pereira: “Henüz Yolun Başındayız, Önemli Olan İstikrarlı Olmak”

“MOTİVASYONUMUZ İYİ, AMA YETERLİ DEĞİL”

Galibiyetlerin takım üzerinde olumlu etkisi olduğunu dile getiren Pereira, “Maç kazandıktan sonra motivasyon daha da artıyor. Henüz yolun başındayız, önemli olan bu seviyeyi koruyarak istikrarlı olmamız” dedi.

“RAKİBİMİZİN MOTİVASYONU YÜKSEK”
Geçen hafta güçlü bir rakibe karşı iyi bir mücadele verdiklerini söyleyen deneyimli teknik adam, “Bizim maçımıza kadar mağlubiyetleri yoktu. Bu hafta da zorlu bir deplasman bizi bekliyor. Rakibimiz lige kötü başlamıştı ama son iki maçını kazandı. Dolayısıyla moralleri yüksek. Bizim çok iyi odaklanmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“RAHAT BİR SEZON İÇİN PUANLARI TOPLAMALIYIZ”
Sezonun ilerleyen haftaları için hedeflerini anlatan Pereira, “Rahat bir sezon geçirmek istiyoruz. Bunun için son haftalara hedeflediğimiz puanlarla girmeliyiz. Şu anda 13 puanımız var ama bu kesinlikle yeterli değil. Oyuncularımız oyun planlarımızı iyi anlıyor ve sahada uyguluyorlar. Ancak yapacak daha çok işimiz var” dedi.