Kaymakam Öztürk Konaklı Hali’nde Esnafla Buluştu

ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Hal esnafını tek tek ziyaret ederek sohbet eden Kaymakam Öztürk; ticari faaliyetler, ürün sevkiyatı ve sezonun genel durumu hakkında bilgi aldı. Esnafların dile getirdiği istek ve talepleri dinleyen Öztürk, iletilen konulara ilişkin çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu.

“BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLİYORUM”
Alanya’nın tarımsal üretimine ve ekonomisine önemli katkı sağlayan hal esnafına misafirperverlikleri için teşekkür eden Kaymakam Öztürk, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

PROTOKOL EŞLİK ETTİ
Ziyarette Kaymakam Öztürk’e; İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hüseyin Direk, Alanya Belediyesi Batı Bölgesi Zabıta Amiri Aydın Önder, Konaklı Mahalle Muhtarı Kerim Şen, Payallar Hal Müdürü Mustafa Karaduman, Konaklı Komisyoncular Derneği Başkanı Ahmet Çavuşoğlu ve Payallar Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Ali Ulukaya eşlik etti.