Bahçeli’nin Çağrısı Alanya’da Karşılık Buldu

Bu kapsamda son 2 aylık süreçte 100’ün üzerinde mahalle toplantısı, ev ve esnaf ziyaretleri ile dava arkadaşlarına yönelik vefa ziyaretleri gerçekleştirildi. Programlar çerçevesinde vatandaşlarla birebir temas kurularak, talep ve görüşler yerinde dinlendi.

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunmak üzere, Sonalanya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hamdi Acet ile Sabah Gazetesi ve Yeni Alanya Gazetesi Muhabiri Mehmet Al, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret edildi.

Ziyarette, başta “Terörsüz Türkiye” vizyonu olmak üzere Alanyalı vatandaşların görüş ve düşüncelerinin sahada nasıl müşahede edildiği, yürütülen faaliyetler ve elde edilen geri dönüşler basın mensuplarıyla paylaşıldı.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirilerek, gösterdikleri misafirperverlik dolayısıyla basın temsilcilerine teşekkür edildi.