Alanyaspor’da 4 Futbolcu İçin İmza Töreni
SÖZLEŞME DETAYLARI
Turuncu-yeşilli kulüp, milli forvet Güven Yalçın ile 3 yıllık, ümit milli sol kanat Baran Moğultay ile satın alma opsiyonlu kiralık, Brezilyalı kaleci Paulo Victor ile 1+1 yıllık ve Brezilyalı stoper Bruno Viana ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU: “HEDEFİMİZ BÜYÜK”
Başkan Hasan Çavuşoğlu törende yaptığı konuşmada, “Baran Moğultay hedef büyüterek Alanyaspor’umuza katkı sağlayacak. Güven Yalçın’ın kariyeri ortada, çok iyi çalışıyor. Paulo Victor tecrübeli bir kaleci, gençlerimiz için de örnek olacak. Bruno Viana ligimizi tanıyor ve katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.
FUTBOLCULARDAN İLK AÇIKLAMALAR
Baran Moğultay, “Alanyaspor’da olduğum için çok mutluyum. Bu forma için elimden geleni yapacağım” dedi.
Güven Yalçın ise Türkiye’ye dönmekten ve Alanya’da olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Kaleci Paulo Victor, başkan ve teknik direktöre teşekkür ederek, “Vagner Love’dan çok iyi referanslar aldım, teklifi düşünmeden kabul ettim” dedi.
Bruno Viana da “Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek Alanyaspor formasını gururla taşıyacağım” ifadelerini kullandı.
HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Alanyaspor, yeni transferleriyle birlikte lige güçlü bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını sürdürüyor.