Alanya’nın Farkıcalı Mahallesi’nde 73 Yaşındaki Ali Özalp Ağaçtan Düşerek Hayatını Kaybetti
ÇEVREDEKİLERİN FARK ETMESİYLE EKİPLER HAREKETE GEÇTİ
Düşme anına tanık olan komşular ve çevredeki vatandaşlar, talihsiz adamın hareketsiz yattığını görünce vakit kaybetmeden durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine kısa sürede jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yaptıkları ilk müdahalede Ali Özalp’in ağır darbe nedeniyle yaşamını yitirdiğini belirledi.
SAVCI VE JANDARMA OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI
Olayın ardından bölge güvenlik çemberine alındı. Savcı ile jandarma ekipleri olay yerinde detaylı inceleme yaparak düşmenin kesin nedenine ilişkin tutanak hazırladı. Yakınlarının büyük üzüntü yaşadığı olayda, yaşlı adamın ölümünde herhangi bir şüpheli durumun olup olmadığının belirlenmesi için incelemelerin sürdüğü öğrenildi.
CANSIZ BEDENİ ALANYA BELEDİYE MORGUNA KALDIRILDI
İncelemelerin tamamlanmasının ardından Ali Özalp’in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Alanya Belediye Morgu’na kaldırıldı. Aile bireylerinin acı haberi alır almaz hastane ve morga gittiği, olayın mahallede de büyük üzüntü yarattığı öğrenildi.
MAHALLEDE ÜZÜNTÜ HÂKİM
Farkıcalı Mahallesi sakinleri, Ali Özalp’in yıllardır bölgede sevilen, çalışkan ve yardımsever biri olarak bilindiğini belirterek yaşanan talihsiz kazanın herkesi derinden sarstığını söyledi. Özellikle bahçe işleriyle ilgilenmeyi çok seven Özalp’in bu kez aynı iş sırasında yaşamını kaybetmesi “büyük talihsizlik” olarak ifade edildi.