ALANYA, ANTALYA TURİZM FUARI’NDA TANITILDI

ALANYA’NIN TANITIMI İÇİN ORTAK ÇALIŞMA

Başkan Eray Erdem, “Ülkemizin en büyük turizm fuarlarından biri olan Antalya Turizm Fuarı’nda; Alanya Belediye Başkanımız Sn. Osman Tarık Özçelik, Alanya Belediyesi Başkan Danışmanı ve ALTAV Başkanımız Sn. Abdurrahman Açıkalın ile ALTİD Başkanımız Sn. Burhan Sili ile birlikte Alanya’mız için çeşitli temaslarda bulunduk.” dedi.

SEKTÖRÜN DEVLERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ
Fuarda açılan Alanya standında ziyaretçileri ağırladıklarını belirten Erdem, “Tur operatörleri, havayolu şirketleri ve acentelerle verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Bu kapsamda JET2, MTS, Jolly Tur ve SunExpress gibi sektörün önde gelen firmalarıyla bir araya gelerek Alanya turizmine yönelik iş birliği ve tanıtım fırsatlarını değerlendirdik.” ifadelerini kullandı.

ALANYA’NIN MARKA DEĞERİ YÜKSELECEK
Erdem, açıklamasının sonunda, “Alanya’mızın turizmde marka değerini daha da yükseltmek, 12 ay turizm hedefimize katkı sunmak ve şehrimizin tanıtımını ulusal ve uluslararası arenada güçlendirmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.” dedi.