00
Haber Detayı
28 Nisan 2024 - Pazar 19:22
 
Yamaç Paraşütü Pgawc Dünya Kupası 1. Etap Yarışması Tamamlandı
Türkiye Hava Sporları Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ve destekleri ile düzenlenen Yamaç Paraşütü PGAWC Dünya Kupası Yarışması 30 ülkeden 82 sporcunun katılımıyla tamamlandı.
YAŞAM Haberi
Yamaç  Paraşütü Pgawc Dünya Kupası 1. Etap Yarışması Tamamlandı

Hıdırellez uçuş alanından başlayan şampiyonada 3 gün boyunca pilotlar, 6'şar sorti uçuş yaparak hedefe en iyi inişi gerçekleştirmeye çalıştı. Kleopatra Plajı iniş alanında son bulan yarışlarda nefes kesen mücadeleler sergilendi.


BİRİNCİ ETAP ŞAMPİYONU YANG CHEN
Yamaç Paraşütü PGAWC Dünya Kupası 1. Etap Şampiyonu Çin Halk Cumhuriyeti’ nden Yang Chen (Yang Chen Takımı) oldu. İkinci Slovenya’dan Matjaz Sluga (Papillion Paragliders Takımı) ve üçüncü Kosova’dan Fanol Sluga (Kosova Takımı) oldu. Kadınlar klasmanında kürsüye çıkan üçlü Çin Halk Cumhuriyeti’nden olurken; Xiangyan Kong (ferdi) birinci, Yanyun Fang (ferdi) ikinci ve Liao Qingli (ferdi) üçüncü olarak şampiyonayı tamamladı. Takımlar klasmanında birinci Papillion Paragliders Takımı, ikinci Kosova Takımı ve üçüncü Woody Valley Takımı oldu. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları yetkililer tarafından verildi

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0