00
Haber Detayı
10 Mayıs 2024 - Cuma 14:21
 
Olası Yangınlar Öncesi Ormancılar Eğitime Alındı
Antalya bölgesinde yangınların sebeb olduğu etkiyi azalmak ve orman yangınları ile etkili mücadele edebilmek amacı ile sürekli olarak eğitime tabi tutulan orman muhafaza memurları yangın işçileri ve orman personelleri Bucak oluk orman deposunda eğitime alındı.
YAŞAM Haberi
Olası Yangınlar Öncesi Ormancılar Eğitime Alındı

Alanya’da Ormancılar  Eğitim için Alarma Geçti.

Antalya  Orman işletme Bölge  müdürü Vedat Dikici'nin talimatları doğrultusunda  Antalya’dan gelen eğitim uzmanı orman şef ve mühendisleri  orman personellerini  yangınlar da etkili mücadele konusunda eğitim verdiler.

Yangınların önlenmesi ve kontrol altına alınması için toplumun bilinçlendirilmesi, yangın riski taşıyan bölgelerde gerekli önlemlerin alınması ve yangın söndürme ekiplerinin eğitimi gibi faktörler ve koordinasyon çalışmaları, orman yangınlarının etkilerini minimize etmek için kritik bilgiler Anlatıldı.


Alanya Bucak oluk orman deposunda gerçekleştirilen eğitimde olası yangın öncesi ve önlemler yangın sırasında haberleşme sistemleri yangına müdahale araçları ile nasıl irtibat halinde olunması gerektiği konusunda bilgiler verildi. 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0