00
Haber Detayı
28 Mart 2024 - Perşembe 16:07
 
Karahan Özer Yeniden Gündemde
Karahan Özer, Sivas kökenli bir sanatçı olarak müzik dünyasına adımını attı ve İstanbul'da yaşamaya başladı. Küçük yaşlardan itibaren müziğe olan ilgisi ve tutkusu ile dikkat çeken Özer, ciddi bir müzik eğitimi aldıktan sonra 2000 yılında ilk maksi single çalışmasını piyasaya sürdü.
YAŞAM Haberi
Karahan Özer Yeniden Gündemde

Bu çalışma, beş şarkıdan oluşuyordu ve Özer'in müzikal kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu. Müzikal yaşamına ara vermeden devam eden sanatçı, birçok ünlü gece kulübünde konserler verdi ve müzikal etkinliklerde yer aldı. Bugüne kadar beş albüm ve on iki klibe imza atan Özer, müzikal çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. 


PR Medya Ajansı'nın prodüktörlüğünü üstlendiği "Ben Sana Yandım" adlı müzikal çalışmasıyla dinleyicilerin karşısına çıkan sanatçı, sahne ve konser etkinliklerine de devam ediyor. Yaprak Sipahi Oğlu ve Tayfur Selman'ın yapımcılığını üstlendiği projelerle uzun yıllar Türk halk müziğine hizmet etmeyi hedefleyen Özer, tüm sevenlerine, dinleyicilerine ve gönül dostlarına içten teşekkürlerini iletti. 


Sanatçının müzikal ifadesi ve tutkusu, onu Türk müzik sahnesinde tanınan ve saygı duyulan bir isim haline getirdi. Müzikal mirasına katkıda bulunmaya devam eden Özer, gelecek projeleriyle de müzikseverlerin beğenisini kazanmayı umuyor.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0