00
Haber Detayı
28 Nisan 2024 - Pazar 19:24
 
Ankara’dan Özçelik’e talimat: Yardımcısını böyle seçecek
Alanya Belediye Başkanlığı koltuğuna 5 Nisan'da oturan Osman Tarık Özçelik, 24 günlük sürede henüz belediye başkan yardımcılarını atamadı. Özçelik'in atamayı ne zaman yapacağı ise merak konusu.
YAŞAM Haberi
Ankara’dan Özçelik’e talimat: Yardımcısını böyle seçecek

Alanya, 31 Mart yerel seçiminde CHP’nin adayı Osman Tarık Özçelik’i Belediye Başkanlığına seçerken, Özçelik ise 5 Nisan’da görevi MHP’li Adem Murat Yücel’den devraldı. 5 Nisan’da koltuğa oturan CHP’li Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, aradan geçen 24 günlük sürede ise henüz belediye başkan yardımcılarını atamadı. Özçelik’in belediye başkan yardımcılarını atamaması dikkat çekerken, partililer ve vatandaşlar ise bu konuda atamanın ne zaman yapılacağını merak ediyor.


ANKARA’DAN ATAMA TALİMATI
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke’nin imzasıyla 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından seçilen belediye başkanlarına yazı gönderildi. CHP, belediye başkanlarına gönderdiği yazıyla, üst yönetim, belediye şirketleri ve iştiraklerinde gerçekleştirilecek yönetici ve uzman kadro atamaları ile belediye başkan yardımcısı atamalarının parti genel merkezi ile görüş alışverişinde bulunarak karara bağlanmasını istemişti.,,,,

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0