00
Haber Detayı
16 Mart 2024 - Cumartesi 21:47
 
Alanyaspor tek gol 3 puan
Corendon Alanyaspor, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Oba Stadı'nda konuk ettiği Kayserispor'u Oğuz Aydın'ın golüyle 1-0 mağlup etti. Trendyol Süper Lig 30’uncu hafta mücadelesinde Alanyaspor, Oba Stadı’nda Kayserispor’u konuk etti.
SPOR Haberi
Alanyaspor tek gol 3 puan

Karşılaşmada iki takımda açık bir futbol sergiledi. Maçın ilk bölümünde rakip yarı sahada baskıyla oyuna başlayan Alanyaspor, kanatlardan ataklarla pozisyon aradı. Maçın ilk yarısında iki takımda birer net gol fırsatından yararlanamadı. Konuk ekip Kayserispor’da Duckens Nazon 20’nci dakikada karşı karşıya pozisyonda kaleci Ertuğrul’u geçemezken, Alanyaspor’da 36’ncı dakikada Yusuf Özdemir’in kafa vuruşuna hakem önce gol verdi ancak pozisyonun VAR incelemesi sonucu gol iptal edildi. Mücadele ilk devre golsüz eşitlikle geçildi.


Maçın 2’nci yarısına her iki takımda oyuncu değişikliği yapmadan başladı. Konuk ekip devreye göre daha garanti paslarla pozisyon aradı. Alanyaspor ise yine kanatlardan rakip ceza sahasında pozisyon aradı. Maçın bu devresinde büyük bölüm orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, 6 dakikalık uzatma bölümü kıran kırana geçti. 


90+2’nci dakikada Novais’in kullandığı serbest vuruşta Fidan Aliti topu filelere gönderirken VAR incelemesi sonucu bu gol iptal edildi. Alanyaspor, 90+4’üncü dakikada Novasi’in asistinde Oğuz Aydın ile galibiyet golünü buldu. Maçın son dakikasında ise konuk ekip beraberlik golüne Kolovetsios’un kafa vuruşunda yaklaştı ancak bu pozisyonda Yufus topu çizgi üzerinden çıkardı. Maçı Alanyaspor 1-0 kazanarak puanını 39’a yükseltti. Kayserispor ise 36 puanda kaldı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0